Koch Chemie Reinigungsknete blau

Koch Chemie Reinigungsknete blau

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

25,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Clay pastruese e butë

Heq butësisht nga sipërfaqet e lëmuara si bojërat dhe qelqi, edhe depozitat kokëfortë si rrëshira e pemëve dhe insektet, lulëzimi i ndryshkut, pluhuri industrial, mjegulla spërkatëse, katrani, njollat ​​e gëlqeres etj., pa i prekur apo dëmtuar ato. Optimale për pastrim intensiv përpara procesit të lustrimit ose përpara vendosjes së fshirësve të rinj të xhamit.

Rekomandime për përdorim
1. Pastroni/lajeni sipërfaqet tërësisht paraprakisht me produktet e nevojshme; 2. Formoni argjilën e pastrimit në një copë sa një pëllëmbë; 3. Spërkoni Spërkatjen me argjilë në sipërfaqe; 4. Lëvizni baltën pastrues mbi sipërfaqe pa presion derisa të jetë e lëmuar dhe e pastër; 5. Ziejeni papastërtinë në argjilën e pastrimit nga brenda derisa sipërfaqja të jetë përsëri e pastër; 6. Balta pastruese mund të përdoret derisa të jetë pothuajse e ngopur me grimca papastërtie; 7. Për të parandaluar tharjen, lagni argjilën pastruese pas përdorimit dhe ruajeni në kuti

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Reinigungsknete blau”

Your email address will not be published. Required fields are marked *