Koch Chemie Orange Power

Koch Chemie Orange Power

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

20,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Heqes i ngjitësit, rrëshirë pemësh dhe heqës gome

Produkt special me veprim të shpejtë, me avullim të ngadaltë i bazuar në ekstrakte natyrale portokalli. Heq mbetjet e ngjitësit, p.sh. heqjen e etiketimeve në automjete. Mbetjet e gomës dhe rrëshirës, ​​njollat ​​e bojës, vaji, yndyrat, katrani dhe çamçakëzi, etj., gjithashtu mund të hiqen pa asnjë problem nga sipërfaqet rezistente ndaj tretësve si bojëra, qelqi, qeramika, metali etj. Nuk përmban hidrokarbure halogjene dhe është e këndshme për t’u përdorur falë aromës së saj të freskët portokalli.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Orange Power”

Your email address will not be published. Required fields are marked *