Koch Chemie One Cut & Finish P6.01

Koch Chemie One Cut & Finish P6.01

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

38,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Polir me shkëlqim të lartë dhe veti mbrojtese

Lustrim inovativ makinerie për prodhimin e shpejtë të sipërfaqeve me shkëlqim të lartë dhe për heqjen efektive të gërvishtjeve dhe bluarjeve nga një madhësi zhavorri prej P2000 e lart me një efekt vulosjeje të njëkohshme.

Prerja: 6,0 S

hkëlqimi: 8,0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie One Cut & Finish P6.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *