Koch Chemie Micro Cut M3.02

Koch Chemie Micro Cut M3.02

Komponim mikro lustrues, pa vaj silikoni

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,0034,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Komponim mikro lustrues, pa vaj silikoni

Micro Cut M3.02 është mikro-lustruesi i gjeneratës së fundit për heqjen e përhershme të vijave, hologrameve, gërvishtjeve të imta dhe shenjave të lëmimit në madhësinë e kokrrizave P3000 në të gjitha sistemet e bojës (duke përfshirë rezistent ndaj gërvishtjeve). Nëpërmjet përdorimit të trupave gërryes shumë të specializuar, jashtëzakonisht homogjenë, krijohet një përfundim i shkëlqyeshëm i përhershëm me shkëlqim të lartë në kushte ekstreme të dritës edhe në nuanca të errëta dhe të ngjashme të ndjeshme. Hologramet dhe gërvishtjet e imëta eliminohen mekanikisht dhe nuk mbulohen, gjë që ndodh shpesh. Micro Cut M3.02 është jashtëzakonisht ekonomik, i lehtë për t’u lustruar dhe i lëvizshëm pa lënë gjurmë.

Prerja: 3,2

Shkëlqimi: 9,0

Sasia

250ml, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Micro Cut M3.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *