Koch Chemie Micro cut pad

Koch Chemie Micro cut pad

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

3,0012,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Sfungjer special me cilësi të lartë për heqjen e gërvishtjeve të imta, hologrameve dhe shenjave lustruese duke përdorur Micro Cut M3.02 dhe Micro Cut & Finish P3.01. Lartësia e shkurtër prej 23 mm krijon forca të ulëta rrotullimi, trajtim shumë të mirë dhe nivel më të lartë të qëndrueshmërisë. Dendësia e veçantë e materialit shkumë mundëson ngurtësinë e kompresimit afatgjatë gjatë lustrimit. Rrjeti i optimizuar (struktura e hapur qelizore) dhe numri i qelizave kontribuojnë në një shkëlqim të lartë dhe faktorë higjienikë shumë të mirë. Buza e bluarjes siguron fleksibilitet shtesë për jastëkët, duke u mundësuar atyre të përshtaten më lehtë rreth kontureve. Materiali shumëngjyrësh i pa endur, i përshtatshëm për lustrim, siguron sigurinë e procesit. Fortësia e kompresimit: 10. Abraziviteti: 5.

Dimenzioni

45mm, 76mm, 126mm, 150mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Micro cut pad”

Your email address will not be published. Required fields are marked *