Diamond Protech Quick Body 250ml

Diamond Protech Quick Body 250ml

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

60,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

MBROJTJE E SHPEJTË DHE PA PËRFUNDIM

Diamond Quick Body është një shtresë spërkatëse hibride nanodiamanti Si02 e lehtë, e cila jep 6 muaj mbrojtje hidrofobike. Kjo formulë me spërkatje dhe fshirje do të ruajë dhe përmirësojë sistemet tona të shtresave qeramike – duke mbrojtur nga oksidimi UV dhe hidrofobia. Menjëherë, një shkëlqim i shkëlqyeshëm karamel shfaqet në çdo automjet të veshur me keramiek ose jo të veshur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Protech Quick Body 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *