Koch Chemie Green Star

Koch Chemie Green Star

Pastrues univerzal

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

6,0065,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues universal

Pastrues universal alkalik me shumë koncentrim, pa fosfate dhe tretës. Universalisht i përdorshëm për zonat e dyshemeve të punishtes dhe pastrimit industrial, pastrimit të brendshëm dhe të jashtëm të makinave dhe kamionëve dhe pastrimit të motorit falë kapacitetit të tij të madh të papastërtisë dhe mbajtjes së vajit. Frenuesit specialë të korrozionit sigurojnë përputhshmëri të lartë të materialit në lidhje me komponentët e ndjeshëm si p.sh. alumini i anodizuar.

 

Perdorimi:

Në varësi të grumbullimit të papastërtive: pastrimi i pjesëve të jashtme dhe motorëve të automjeteve përdorni një zgjidhje 1:5 deri në 1:30. Aplikojeni në të gjithë sipërfaqen, lëreni të reagojë për një kohë të shkurtër dhe përdorni një pastrues me presion të lartë për ta shpëlarë tërësisht. Pastrimi i ambienteve të brendshme dhe tekstileve të automjeteve përdor një zgjidhje 1:10 deri në 1:20. Hiqni mbetjet e produktit me një leckë të lagur ose një fshesë me korrent të lagur/tharë. Dyshemetë e punëtorive dhe industriale përdorin një zgjidhje 1:40 deri në 1:120.

Sasia

1L, 5L, 22kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Green Star”

Your email address will not be published. Required fields are marked *