Koch Chemie Teerwäsche A

Koch Chemie Teerwäsche A

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

10,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Heqësi i bitumit dhe katranit A

Pastrues special i kujdesshëm me bazë tretës për heqjen e lehtë të katranit dhe bitumit. I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet rezistente ndaj tretësve të makinave, automjeteve komerciale, furçave të larjes së makinave, dyshemeve të punishtes, makinerive etj. Pa hidrokarbure halogjene. Me miratimin e Daimler.

Rekomandime për përdorim
Aplikojeni të paholluar në sipërfaqe të thatë, lëreni të reagojë për një kohë të shkurtër, kur është e nevojshme, përfundoni me dorë dhe shpëlajeni me një pajisje me presion të lartë ose përdorni një leckë për ta fshirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Teerwäsche A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *