Koch Chemie Reinigungsknete rot

Koch Chemie Reinigungsknete rot

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

25,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Clay pastruese, gërryes

Largon edhe depozitat kokëfortë si rrëshira e pemëve dhe insektet, lulëzimin e ndryshkut, pluhurin industrial, mjegullën me spërkatje, katranin, njollat ​​e gëlqeres, etj. butësisht nga sipërfaqet e lëmuara si bojërat e ndotura shumë / të ndotura dhe xhami. Optimale për pastrim intensiv përpara procesit të lustrimit ose përpara vendosjes së fshirësve të rinj të xhamit. Nuk rekomandohet për bojëra të reja sepse lustrimi i mëvonshëm është i nevojshëm.

Rekomandime për përdorim
1. Pastroni/lajeni sipërfaqet tërësisht paraprakisht me produktet e nevojshme; 2. Formoni argjilën e pastrimit në një copë sa një pëllëmbë; 3. Spërkoni Spërkatjen me argjilë në sipërfaqe; 4. Lëvizni baltën pastrues mbi sipërfaqe pa presion derisa të jetë e lëmuar dhe e pastër; 5. Përzieni papastërtinë në argjilën e pastrimit nga brenda derisa sipërfaqja të jetë e pastër përsëri; 6. Balta pastruese mund të përdoret derisa të jetë pothuajse e ngopur me grimca papastërtie; 7. Për të parandaluar tharjen, lagni argjilën pastruese pas përdorimit dhe ruajeni në kuti; 8. Përfundoni bojërat e trajtuara me Power Cut ose Feinschleifpaste dhe kur është e nevojshme me Hochglanz-Antihologramm-Politur; 9. Vulë me grün mungesë-polake, 1K-Nano ose të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Reinigungsknete rot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *