Koch Chemie PreWash express

Koch Chemie PreWash express

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

75,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Parapastruese Express

Parapastrues shumë i koncentruar, pa fosfate, me alkaline të lartë për paralarjen e makinave dhe kamionëve. Kombinimi i agjentëve kompleksues me cilësi të lartë dhe surfaktantëve specialë shpërndan jashtëzakonisht shpejt edhe papastërtitë më kokëforta si insektet, jashtëqitjet e shpendëve, papastërtitë e mjedisit dhe buzëve dhe për këtë arsye është i përshtatshëm veçanërisht për larjet e makinave me kohë reagimi të shkurtër (p.sh. sistemet e larjes së shpejtë) si si dhe pastrimi alkalin i lavatriçes. I përshtatshëm në mënyrë optimale edhe për impiantet e trajtimit biologjik të ujit. VDA në përputhje me klasën B: koha maksimale e reagimit. 1 min, maksimumi. përqendrimi i aplikimit 1:100

Rekomandime për përdorim
Në varësi të grumbullimit të papastërtive: pastrimi paraprak: 1:30 deri në 1:100. Pastrimi i fellneve: 1:4 deri në 1:20. Aplikohet në të gjithë sipërfaqen dhe pas maksimumit. 1 min shpëlajeni tërësisht me një pastrues me presion të lartë. Pastrimi i tokes: 1:2 deri në 1:15. VDA në përputhje me klasën B: koha maksimale e reagimit. 1 min, maksimumi. përqendrimi i aplikimit 1:100

DEMONSTRIMI

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie PreWash express”

Your email address will not be published. Required fields are marked *