Koch Chemie Panel Preparation Spray

Koch Chemie Panel Preparation Spray

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
10

12,0045,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kontroll sprej (prep)

Pastrues i gatshëm për përdorim me bazë alkooli për përgatitjen e bojës dhe heqjen e vajrave, dyllëve dhe mbetjeve të lustrimit. Testimi i njëkohshëm i llakut për hologram dhe çlirim nga gërvishtjet. Për shkak të përbërësve të veçantë, produkti është shumë i përputhshëm me materialin dhe i lehtë për t’u përdorur. Është ideal për përgatitjen e të gjitha llojeve të qeramikave (C0.01,1K, W0.01). Pa hidrokarbure të halogjenizuara.

Rekomandime për përdorim
Aplikojeni të paholluar dhe fshijeni me një leckë të pastër dhe të thatë me mikrofibër

Sasia

500ml, 5L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Panel Preparation Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *