Koch Chemie Wash sponge

Koch Chemie Wash sponge

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

2,50

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Sfungjer larës që mbron ngjyrën, rezistent ndaj grisjeve dhe kimikateve, me kapacitet të lartë përthithës të ujit dhe shkumës. Një përbërje e veçantë shkume e bën sfungjerin jashtëzakonisht jetëgjatë dhe ekonomik.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Wash sponge”

Your email address will not be published. Required fields are marked *