Koch Chemie Polish and sealing towel

Koch Chemie Polish and sealing towel

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

5,00

Out of stock

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Numri 1 i padiskutueshëm, pa zinxhirë, i padiskutueshëm në mesin e pëlhurave me mikrofibër me dy anë të strukturuara ndryshe. Gjatë prerjes me ultratinguj, fijet rrotullohen miliona herë në buzë, që do të thotë se nuk prishet edhe pasi të jetë larë 50 herë në makinë. Cilësia e pakrahasueshme e butë, pa garzë dhe silikoni garanton një përfundim perfekt pa vija dhe mikro-gërvishtje me shkëlqim të lartë dhe për këtë arsye është i domosdoshëm për përgatitjen/përpunimin e ngjitësit nano bojë 1K (1K). Përbërja: 80% mikrofibër poliester + 20% mikrofibër poliamide; Pesha në g/m²: 520; Konstruksioni: thurur me deformim; Madhësia: 40x40cm; Buzë: buzë tejzanor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Polish and sealing towel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *