Koch Chemie AllroundQuickShine

Koch Chemie AllroundQuickShine

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

8,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

AllroundQuickShine me shumë përdorime, pastron, mirëmban dhe ruan të gjitha sipërfaqet e lëmuara dhe të lyera (ngjyrosje, xhami, plastikë, mobilje, etj.). Ideale për kujdesin e pultit dhe për trajtimin e mëtejshëm të bojës dhe sipërfaqeve të xhamit pas larjes, si dhe për një përfundim me veprim të shpejtë. Krijon një sipërfaqe të pastër dhe me shkëlqim në vetëm një hap. Fasetat ose dyllët e aplikuar më parë ruhen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie AllroundQuickShine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *