Diamond Protech Leather kit

Diamond Protech Leather kit

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

75,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

DIAMOND LEATHER SET

Diamond Leather është një shtresë nanodiamanti që është formuluar posaçërisht për sipërfaqe lëkure. Duke krijuar një shtresë mbrojtëse transparente, diamond leather do të largojë vajin, yndyrën dhe ujin deri në 12 muaj.

PËRGATITJA E DIAMOND LEATHER

Diamond Body Prep është një pastrues ideal i sipërfaqes së bojës që do të heqë të gjitha mbetjet e lustrimit, dyllët dhe ngjitësit për të lejuar një lidhje optimale për veshjet mbrojtëse të nanodiamantit.

Kompleti përfshin:

Diamond leather 50 ml
Diamond Body Prep 100ml + Spërkatës
Aplikatorin
Peshqirë me mikrofibër
Doreza

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Protech Leather kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *