Koch Chemie Scraper with 10 blades

Koch Chemie Scraper with 10 blades

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

12,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Një kruese plastike për heqjen optimale të mbetjeve të filmit dhe ngjitësit në sipërfaqet e veshura, druri dhe plastika. Përpara se ta përdorni në sipërfaqe dhe veshje të ndjeshme, provojeni në një zonë që nuk është e dukshme. Ne rekomandojmë kruajtësin tonë të xhamit me tehe metalike për mbetje të forta në xhamin e përparmë. Permban: Një mbajtëse me 10 tehe zëvendësuese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Scraper with 10 blades”

Your email address will not be published. Required fields are marked *