Koch Chemie Measuring cylinder, 500 ml

Koch Chemie Measuring cylinder, 500 ml

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

20,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shkalla matëse praktike e vëllimit të cilindrit (njësia 5 ml) për dozimin e saktë të koncentrateve të larta dhe matjen e saktë të konsumit të kimikateve larës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Measuring cylinder, 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *