Koch Chemie Spray Sealant

Sale!

Koch Chemie Spray Sealant

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

20,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Spray Sealant për një sipërfaqe të lyer hidrofobike dhe me shkëlqim të lartë

Spërkatje izoluese efikase për arritjen e shpejtë dhe të lehtë të një sipërfaqeje me shkëlqim të lartë. I jep bojës një sipërfaqe prej kadifeje dhe një thellim të dukshëm të ngjyrës. Komponentët e vulosjes krijojnë një efekt të përsosur rruaza uji.

Rekomandime për përdorim
Spërkatni një deri në dy spërkatje në sipërfaqen e bojës të pastruar dhe të thatë. Kryeni këtë komponent sipas komponentit dhe ndani sipërfaqe të mëdha si mbulesa dhe çatia. Pas një kohe të shkurtër avullimi, pastroni të gjitha mbetjet me një leckë të pastër mikrofibër. Mos lejoni të thahet. Automjeti i trajtuar nuk duhet të lahet me kimikate në të njëjtën ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Spray Sealant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *