Koch Chemie Nano-Glasversiegelung Set

Sale!

Koch Chemie Nano-Glasversiegelung Set

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

40,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Nano ceramic per xham

Ngjitës reaktiv i teknologjisë së lartë që formon një rrjet nano hidrofobik që është jashtëzakonisht rezistent ndaj kimikateve dhe gërryerjes, duke siguruar një vulosje të qëndrueshme në të gjitha sipërfaqet prej xhami, pasqyre dhe qeramike. Efekti i lotusit që rezulton redukton ngjitjen e papastërtive mjedisore, insekteve, akullit, etj. dhe në këtë mënyrë jep një sipërfaqe të lehtë për t’u pastruar. Përdorimi i produktit në xhamin e përparmë të automjeteve çon në një reduktim të ndjeshëm të përdorimit të fshirëseve dhe përmirësim të shikueshmërisë në rast shiu falë sjelljes unike të neveritshme, ku pikat e shiut largohen nga rryma e ajrit me shpejtësi përafërsisht. 80 km/h ose më shumë. Qëndrueshmëria: deri në një vit ose 20,000 km. Përmbajtja e kompletit: 250 ml secili qumësht lustrues dhe nano sealant.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Nano-Glasversiegelung Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *