Koch Chemie Motorplast

Koch Chemie Motorplast

Konservator i veçantë i motorit

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

8,0045,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Konservator i veçantë i motorit

Konservues natyral me shkëlqim, që zhvendos ujin për motorët, pjesët e strehimit, zorrët e gomës dhe njësitë e fuqisë së makinave, automjeteve komerciale, etj., me aromë të këndshme. Pjesët e trajtuara rifitojnë pamjen e tyre të re. Tharja e plotë (pa film lubrifikues) parandalon ngjitjen e papastërtive. Njësitë e fuqisë mbrohen nga korrozioni dhe faktorët mjedisorë nga filmi mbrojtës elastik i përhershëm. I përshtatshëm për përdorim në sipërfaqe të thata dhe të lagura. Rezistent ndaj temperaturës deri në 250°C. Me miratimin e Daimler.

Rekomandime për përdorim
Përdorni një shishe spërkatës, ose në mënyrë ideale Cyclone, për të aplikuar një shtresë të hollë edhe në sipërfaqet e lagura ose të thata të parapastruara dhe më pas lëreni të thahet.

Sasia

500ml, 5L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Motorplast”

Your email address will not be published. Required fields are marked *