Koch Chemie Reactive wheel cleaner

Koch Chemie Reactive wheel cleaner

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

15,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues i fellneve reaktiv, pa acide, me tregues të performancës (treguesi i kuq) dhe aditivë me shkëlqim për pastrim të plotë dhe të kujdesshëm të fellneve me cilësi të lartë. Transportuesit e fuqishëm të papastërtive shpërndajnë papastërtitë kokëfortë. Me shkëlqim dhe efekt lotus.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Reactive wheel cleaner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *