Koch Chemie Polishing pad, sandwich

Koch Chemie Polishing pad, sandwich

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

22,0025,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kjo jastëk lustrimi e bën përdorimin e makinës shumë më të lehtë, sepse pjerrësia e lehtë e lustruesit është e balancuar, duke parandaluar kështu makinën të “kërcej”. Konfigurimi special (jastëk, gome celulare, shkumë e butë, gome celulare, Velcro) garanton një lidhje të fortë midis gomës celulare dhe sipërfaqes Velcro®. I përshtatshëm për leshin e qengjit dhe jastëkët me shkumë. Fije përshtatës M14 (për maqine rotacion).

Dimenzioni

123mm, 147mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Polishing pad, sandwich”

Your email address will not be published. Required fields are marked *