AUTOLIMARI

31–45 / 48

Kujdes premium për plastikë të jashtme, pa vaj silikoni Produkt premium pa vaj silikoni në...

  • 1L | 10L
12,00100,00

Pastrues për tekstile, lëkurë dhe alcantara Pastrues efektiv neutral me formulë mbrojtëse për lëkurë, alcantara...

  • 1L | 5L
7,0025,00

Parapastruese Express Parapastrues shumë i koncentruar, pa fosfate, me alkaline të lartë për paralarjen e...

75,00

Dylli mbrojtës premium P Shkëlqim i lartë, efekt lotusi dhe mbrojtje. Dylli inovativ i ruajtjes...

  • 1L | 10L
17,00120,00

Shkelqim per gjitha siperfaqet Detajues i shpejtë i gjithanshëm për të gjitha sipërfaqet e lëmuara...

10,00

Shampon pastrues për veshje qeramike Shampo acidike me shkumë të fortë për të riaktivizuar qeramiken....

15,00

Rust Remover pa acid Ky pastrues i fuqishëm, me pH neutral është bërë me agjentë...

  • 500ml | 5L
15,0065,00

Clay pastruese e butë Heq butësisht nga sipërfaqet e lëmuara si bojërat dhe qelqi, edhe...

25,00

Clay pastruese, gërryes Largon edhe depozitat kokëfortë si rrëshira e pemëve dhe insektet, lulëzimin e...

25,00

Furçë fleksibël për fellne Vikan me tela të gomës për të parandaluar gërvishtjet. I përshtatshëm...

8,00

Furçë e fortë, rezistente ndaj acidit Vikan me një dorezë të gjatë. Ideale për parapastrim...

8,00

Heqës silikoni, i tretshëm në ujë Tretës me bazë alkooli për heqjen e vajrave të...

45,00

Spray Sealant për një sipërfaqe të lyer hidrofobike dhe me shkëlqim të lartë Spërkatje izoluese...

20,0025,00