Koch Chemie Plast Star siliconölfrei

Koch Chemie Plast Star siliconölfrei

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,00100,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kujdes premium për plastikë të jashtme, pa vaj silikoni

Produkt premium pa vaj silikoni në fushën e produkteve të kujdesit për plastikë. Ruan dhe mbron me muaj dhe është jashtëzakonisht i qëndrueshëm ndaj rrezeve UV. Pjesët e trajtuara rifitojnë pamjen e tyre origjinale të re gjysmë mat falë një sistemi të veçantë të përbërësve të kujdesit (mikroemulsioni), i cili lidhet fort me sipërfaqen e trajtuar. Ndalon ngrirjen e vulave të derës. Jetëgjatësia jashtëzakonisht e gjatë, përdorimi i shpejtë dhe i thjeshtë dhe një aromë e këndshme e bëjnë Plast Star siliconölfrei në një produkt të pakrahasueshëm. I përshtatshëm në mënyrë optimale për goma dhe pjesë plastike gjithashtu. Me miratimin e Daimler.

Rekomandime për përdorim
Përdorni një sfungjer për ta aplikuar në mënyrë të barabartë në sipërfaqet e pastra dhe të thata, fërkojeni tërësisht dhe lëreni të thahet plotësisht.

Sasia

1L, 10L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Plast Star siliconölfrei”

Your email address will not be published. Required fields are marked *