Koch Chemie Fresh Up

Koch Chemie Fresh Up

Eliminues i erërave

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

12,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Eliminues i erërave

Produkt special i spërkatur për eliminimin e aromave të pakëndshme në automjete, karvane, varka, zona sanitare, rezidenciale dhe tregtare. Molekulat e erës së tymit të duhanit, aromat e kafshëve, proceset e dekompozimit, etj. janë të kapsuluara dhe kështu bëhen joefektive. Fresh Up deodorizon dhomat, tekstilet dhe zonat e trajtuara me një aromë të freskët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Fresh Up”

Your email address will not be published. Required fields are marked *