Koch Chemie Finish Spray exterior

Koch Chemie Finish Spray exterior

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

10,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Detajues i shpejtë me heqës gëlqereje

Spërkatëse gjithëpërfshirëse për kujdesin e shpejtë të të gjitha sipërfaqeve të jashtme të automjetit si bojëra, qelqi dhe plastika. Me formulën e tij të veçantë edhe njollat ​​e forta të gëlqeres hiqen shpejt dhe pa lënë asnjë mbetje. Miremban dhe ruan në një hap të vetëm. Thellësia e ngjyrës kthehet duke lënë një shkëlqim të lëmuar dhe të shkëlqyeshëm pa vija. Pjesa e jashtme e Finish Spray hiqet shpejt, është e lehtë për t’u përdorur dhe mbron sipërfaqet nga papastërtitë e reja.

 

Sasia 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Finish Spray exterior”

Your email address will not be published. Required fields are marked *