Koch Chemie Lambswool pad

Koch Chemie Lambswool pad

Pad prej leshi per heqjen e gervishtjeve te thella

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

5,0018,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shtresa natyrale e leshit të qengjit tepër e trashë dhe pa pilula (pa garzë) për përdorim me komponime lustruese. Leshi i qengjit është materiali lustrues me gërryerjen më të lartë dhe për këtë arsye është i përshtatshëm në mënyrë ideale për të hequr efektet e motit të rëndë, gërvishtjet e thella dhe gjurmët e lëmimit. Cilësi e lartë me një jetë të gjatë shërbimi. I përshtatshëm për të punuar me Heavy Cut (H9.02) dhe Feinschleifpaste (F6.01). Abraziviteti: 9

Dimenzioni

80mm, 135mm, 150mm, 180mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Lambswool pad”

Your email address will not be published. Required fields are marked *