Koch Chemie Applicator sponge

Koch Chemie Applicator sponge

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

0,60

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Sfungjer i butë për aplikimin e produkteve për kujdesin e konsolës dhe veshjeve të brendshme plastike. Forma e veçantë e sheshtë do të thotë që edhe zonat që janë të vështira për t’u arritur (p.sh. kalimi nga tastiera në xhamin e përparmë) mund të trajtohen saktësisht.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Applicator sponge”

Your email address will not be published. Required fields are marked *