Diamond Protech Body kit

Diamond Protech Body kit

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

80,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Diamond Body

Diamond Body është keramika jonë e re e nanodiamantit që nuk kërkon trajnim profesional për të arritur rezultate të mahnitshme hidrofobike në automjetin tuaj. Përgatitni makinën dhe më pas aplikojeni me lehtësi. Diamond Body do të japë deri në 18 muaj mbrojtje hidrofobike.

PËRGATITJA E DIAMOND BODY

Diamond Body Prep është një pastrues ideal i sipërfaqes së bojës që do të heqë të gjitha mbetjet e lustrimit, dyllët dhe ngjitësit për të lejuar një lidhje optimale për keramiken mbrojtëse të nanodiamantit.

Kompleti përfshin:

1 Diamond Body keramike 50ml
2 Diamond Body Prep 100ml + Spërkatës

3 Aplikatorin
4 Peshqirë me mikrofibër
5 Doreza

 

INSTRUKSIONET E APLIKIMIT

INSTRUKSIONET E PASTRIMIT PARA APLIKIMIT

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Protech Body kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *