AUTO DETAILING

1–15 / 51

Pastrues xhami i koncentruar për të gjitha sipërfaqet e lëmuara në automjete, ndërtesa, etj. Largon...

18,0022,00

Pastrues sipërfaqesh i specializuar me arome te kendshme

  • 500ml | 10L
8,0030,00

Furça e fortë Vikan është e përshtatshme për punë të ashpër dhe siguron pastrim efektiv...

15,00

Veshje qeramike me veti teper hidrofobike

100,00160,00

Spërkatës lubrifikant për clay bar, pa vaj silikoni Lubrifikant i butë, me mbetje të ulët,...

9,00

Kompleti i koordinuar i furçave është i përshtatshëm për përgatitjen e pjesës së jashtme të...

20,00

Polir paste i imët, pa vaj silikoni

  • 250ml | 1L
12,0034,00

Detajues i shpejtë me heqës gëlqereje Spërkatëse gjithëpërfshirëse për kujdesin e shpejtë të të gjitha...

10,00

Zgjidhja përfundimtare për heqjen e qimeve të kafshëve nga tapetet dhe tapiceri

7,00

Shkumë pastrues pH Neutral Shkuma pastruese me shkumë të lartë, pH neutrale me një aromë...

15,00

Koncentrat pastrues xhami, premium Pastrues xhami i koncentruar, me bazë alkooli, për të gjitha sipërfaqet...

6,00
  • 1L | 5L | 22kg
6,0065,00